مقاله فرصت ها، چالش ها و مزایای نوآوری هوش مصنوعی در خدمات دولتی

مقاله فرصت ها، چالش ها و مزایای نوآوری هوش مصنوعی در خدمات دولتی مقاله فرصت ها، چالش ها و مزایای نوآوری هوش مصنوعی در خدمات دولتی

دسته : مدیریت

فرمت فایل : word

حجم فایل : 21 KB

تعداد صفحات : 40

بازدیدها : 385

برچسبها : هوش مصنوعی خدمات دولتی خدمات عمومی AI مقاله اختصاصی

مبلغ : 160000 تومان

خرید این فایل

دانلود مقاله بررسی فرصت ها، چالش ها و مزایای نوآوری هوش مصنوعی در خدمات دولتی

معرفی مقاله فرصت ها، چالش ها و مزایای نوآوری هوش مصنوعی در خدمات دولتی

مقاله اصلی و انگلیسی در سال 2023 ارائه و در سال 2024 منتشر شده است. ترجمه این مقاله نیز به صورت کاملا اختصاصی و حرفه ای توسط وبسایت سِرو در اواخر سال 1402 تا اوایل 1403 انجام شده است. تمامی حقوق آن برای محصولات دانلودی سرو محفوظ بوده و هرگونه سوء استفاده (فروش یا بازنشر آن) پیگرد قانونی خواهد داشت.

خلاصه

هوش مصنوعی (AI) به عنوان ابزاری ممتاز، در صنایع مختلف ظاهر شده است و قابلیت های زیادی برای دولت، جامعه و اقتصاد دارد. با این حال، عدم وجود اجماع نظری روشن در مورد تعریف و دامنه هوش مصنوعی، مانع اجرای عملی آن در محیطهای دولتی می شود. این مقاله به بررسی روش ها، تاکیدات و اهداف مختلف هوش مصنوعی می پردازد و بر قابلیت آن در افزایش توانایی های انسانی در شرایط بحرانی تاکید می کند. با توجه به مزایا و بهره وری افزایش یافته ناشی از پذیرش هوش مصنوعی در ادارات دولتی پیشرو، این مطالعه به بررسی مزایا و محدودیت های احتمالی استفاده از هوش مصنوعی (AI) در بخش عمومی می پردازد. این مطالعه با نگاهی به مشکلات میان رشته ای برنامه های هوش مصنوعی عمومی، مانند موانع زبانی و تأخیر در خدمات، ضرورت آگاهی کامل از خطرات، موانع و انگیزه های به کارگیری هوش مصنوعی برای خدمات دولتی را آشکار می سازد. این مطالعه امیدوار است که بینشی در مورد اهداف نهایی تحقیقات هوش مصنوعی، از جمله کنترل اشیا، پردازش زبان طبیعی و استدلال؛ ارائه دهد. این مطالعه با تحلیل مزایا و معایب استفاده از هوش مصنوعی در بخش عمومی، بر پتانسیل بهره وری بالاتر، فرایندهای ساده تر و کاهش تعهدات تأکید می کند. علاوه بر این، نظریه سازمانی به عنوان ابزاری برای کشف چگونگی مقابله با چالش ها و به حداکثر رساندن منافع مرتبط با استقرار هوش مصنوعی در نظر گرفته می شود. این نظریه به عنوان چارچوب مفهومی برای درک مزایا، فرصتها و چالش های موجود در استفاده از هوش مصنوعی هنگام ارائه خدمات دولتی استفاده می شود. نتایج این تحقیق به ما کمک می کند بهتر بفهمیم که چگونه هوش مصنوعی ممکن است با تحریک ایده های جدید و بهبود کارایی، انقلابی در ارائه خدمات عمومی ایجاد کند. این مطالعه سوالات مهمی درباره نقش نظریه سازمانی در بهبود پذیرش هوش مصنوعی توسط دولت، چالش هایی که دولت ها در پذیرش هوش مصنوعی دارند، و مزایای بالقوه ای که هوش مصنوعی ممکن است در ارائه خدمات عمومی ارائه دهد را پوشش می دهد. این تحقیق با در نظر گرفتن پیامدهای سازمانی، اخلاقی و اجتماعی؛ رویکردی استراتژیک را جهت پذیرش هوش مصنوعی در بخش عمومی پیشنهاد می کند و در عین حال احتمال تأثیرات تحول آفرین هوش مصنوعی بر ارائه خدمات دولتی را بیان می کند.

کلمات کلیدی: هوش مصنوعی، بخش عمومی، ادارات دولتی، سیاست ها، تحول خدمات دولتی

استفاده از هوش مصنوعی در بخش عمومی

بر اساس تحقیقات قبلی در زمینه ی نوآوری در بخش عمومی و دولت الکترونیک، چارچوب مفهومی پیشنهادی برای استفاده از نظریه سازمانی در بررسی فرصتها و چالش های مرتبط با استفاده از هوش مصنوعی در خدمات دولتی، بر اهمیت نقاط قوت پیش شرط (که امکان دستیابی به تأثیر معنادار هوش مصنوعی (AI) را فراهم می کنند)، تاکید دارد. با تأکید بر اهمیت مولفه های بنیادی صحیح، این رویکرد، آموخته هایی از ارزیابی های پیشین در خصوص تأثیرات فنی را یکپارچه ساخته است. وقتی که محققان چارچوب های موجود برای تحلیل استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات در دولت را مورد نقد قرار می دهند، به دلیل عدم وجود معیارهای جایگزین، داده ها یا تحقیقاتی که ارتباط علّی بین سرمایه گذاری در فناوری اطلاعات و ارتباطات و نتایج را برقرار می کنند، این چارچوب ها را ناکافی می دانند.

حوزه گسترده توسعه هوش مصنوعی، امکانات بسیاری را ارائه می دهد و بر نیاز به تفکر دقیق در پیگیری مسیرهای خاص تأکید می کند. این بررسی بر این تأکید می کند که قدرت تحول آفرینی هوش مصنوعی نه تنها در خود فناوری، بلکه در نحوه کاربرد و تغییر الگوهای موجود نهفته است. عناصر زمینه ای، از جمله عوامل جمعیتی و فرهنگی، در واکنش های متنوع در میان جوامع محلی نقش دارند.

سیستم های هوش مصنوعی، در صورت در دسترس بودن آنها برای عموم، تغییرات احتمالی غیر منتظره ای بر رفتارها؛ حتی در میان کارکنان دولتی، به وجود می آورند. ارزیابی تأثیر عمومی فناوری هوش مصنوعی چالش برانگیز است، زیرا بیش از پیچیدگی هایی است که در مقالات اولیه به آنها اذعان شده است. بنابراین، برای ارزیابی پیامدهای هوش مصنوعی نیاز به درک روشنی از سیستم هوش مصنوعیِ مد نظر؛ داریم. برای تقویت درک فوری، سیاست گذاران و عموم مردم باید در تحلیل مقایسه ای از شرایط قبل و بعد از بکارگیری هوش مصنوعی مشارکت کنند، که به روش های مورد استفاده در مطالعات الگوریتمی شبیه است. این رویکرد، به عنوان مکملی برای روش های سنتی بررسی خط مشی و سیاست ها، بسیار موثر است.

فرصت ها، چالش ها و مزایای نوآوری هوش مصنوعی در خدمات دولتی

خلاصه

1 - مقدمه

1.1 پیشینه

1.2 تحقیقات موجود

1.3 هدف تحقیق و سوالات

1.4 جنبه جدید بودن مقاله

2 - مروری بر تحقیقات پیشین

2.1 استفاده از هوش مصنوعی در بخش عمومی

2.2 مزایای پیاده سازی هوش مصنوعی در خدمات دولتی

2.2.1 بالفعل نمودن پتانسیل ها و کاهش خطرات

2.2.2 افزایش کارایی اداری از طریق حکمرانی هوش مصنوعی

2.3 چالش ها/موانع مرتبط با هوش مصنوعی در بخش عمومی (سوال 1 تحقیق)

2.4 کاربردهای فعلی و مطالعات موردی

2.5 مطالعات موردی

2.5.1 پیاده سازی هوش مصنوعی در دپارتمان درآمدی نیو ساوت ولز (NSW)

2.5.2 خدمات بهداشت ملی (NHS) انگلستان

2.5.3 حاشیه نویسی ساختمان ها توسط دولت فرانسه

2.5.4 سیاست گذاری هوشمندانه تر توسط بلژیک

2.6 تغییر سازمانی و پذیرش هوش مصنوعی

2.7 عوامل کلیدی موفقیت در پذیرش فناوری (سوال 2 تحقیق)

2.7.1 فعال سازی اعتماد شبکه محلی

2.7.2 کاهش موانع مالی

2.7.3 سوار شدن بر امواج فناوری

2.7.4 تمرکز بر منافع ملموس

2.7.5 پایبندی به مشارکت و نشان دادن تعهد

2.8 ملاحظات اخلاقی و هوش مصنوعی در بخش عمومی

2.8.1 حریم خصوصی داده ها

2.8.2 سوگیری و عدالت الگوریتمی

2.8.3. پاسخگویی و حاکمیت

3. چارچوب نظری

3.1. فشارها و انتظارات مؤثر بر پذیرش هوش مصنوعی

3.2 نقش مقررات دولتی و انتظارات اجتماعی (سوال 3 تحقیق)

3.3 دیدگاه مبتنی بر منابع

3.3.1 منابع و قابلیت های داخلی برای پذیرش هوش مصنوعی

3.3.2 چالش ها در کسب و توسعه منابع (سوال 1 تحقیق)

3.4 سیستم های نوآوری فناوری (TIS) (سوال 3 تحقیق)

3.4.1 تعامل بین فعالان، شبکه ها و نهادها

3.4.2 همکاری ذینفعان و نقش آنها در اجرای هوش مصنوعی

4 نوع مختلف زمینه مختلف

سوال پژوهشی و یافته ها

5.1 بزرگترین موانع برای معرفی هوش مصنوعی در بخش دولتی

5.2 روش هایی که هوش مصنوعی به بهبود ارائه خدمات عمومی کمک می کند

5.3 نقش نظریه سازمانی در غلبه بر موانع هوش مصنوعی

5.4 کمک به درک علمی پذیرش هوش مصنوعی در بخش عمومی

5.5 جهت گیری ها و محدودیت های تحقیقات آینده

منابع

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید