تحقیق وسایل اندازه گیری ولتاژ

تحقیق وسایل اندازه گیری ولتاژ تحقیق وسایل اندازه گیری ولتاژ

دسته : برق ،الکترونیک و مخابرات

فرمت فایل : word

حجم فایل : 16 KB

تعداد صفحات : 20

بازدیدها : 213

برچسبها : تحقیق اندازه گیری ولتاژ

مبلغ : 1000 تومان

خرید این فایل

دانلود تحقیق بررسی و آشنایی با وسایل اندازه گیری ولتاژ

تحقیق آشنایی با وسایل اندازه گیری ولتاژ

هدف : آشنایی با مولتی متر عقربه ای (آنالوگ) و طریقه اندازه گیری چند کمیت با آن، همچنین آشنایی با گالوانومتر و چگونگی کاربرد آن.

زمینه نظری : دستگاه اندازه گیری عقربه ای یا آنالوگ از یک قاب متحرک تشکیل شده که در داخل یک میدان مغناطیسی دائمی قرار گرفته و میزان چرخش آن را عقربه نشان می دهد. وقتی جریان معینی از قاب متحرک حرکت می کند, قاب و عقربه متصل به آن منحرف شده و عقریه مقدار جریان را نشان می دهد. برای اندازه گیری پارامترهای مختلف مانند شدت جریان، ولتاژ، مقاومت و... روی صفحه را طوری درجه بندی می کنند که میزان انحراف عقربه متناسب با جریان عبور کرده از قاب متحرک و در نتیجه متناسب با پرامتر مورد اندازه گیری باشد. و بتوان مقدار پارامتر مورد اندازه گیزی را مستقیما روی صفحه خواند.

مولتی متر عقربه ای (آنالوگ) Sanwa مدل yx360 TRE

موتتی متر (Multi meter) یا آوومتر دستگاهی است که به وسیله آن می توان چند کمیت مختلف را اندازه گیری کرد. و نام آن از حروف اول کلمات Amper، Volt، Ohm گرفته شده است. تمام مولتی مترها با جزیی اختلاف مانند یکدیگر هستند. در اینجا جهت آشنایی با طرز کار و نحوه قرار دادن آن در مدارهای الکتریکی، به شرح یکی از مدل های مولتی متر می پردازیم. در روی مولتی متر قسمت های زیر قابل مشاهده است :

1- صفحه نمایش شامل عقربه و قوس های مدرج

2- کلید انتخاب یا سلکتور ( دکمه انتخاب )

3- دکمه تنظیم کننده مکان عقربه

4- پیچ تنظیم عقربه

5- فیش های مثبت و منفی به رنگ های قرمز و سیاه

در مولتی متر مورد نظر در صفحه، برای کمیت های مختلف 9 ردیف قوس های مدرج دیده می شود که هر ردیف به درجات مختلف تقسیم شده است.

معمولا درجه بندی مربوط به مقاومت الکتریکی از راست به چپ و بقیه درجه بندی ها از چپ به راست می باشد.

سلکتور (دکمه انتخاب) کلیدی است که می تواند روی صفحه دایره شکل حول خود حرکت کند. در محیط دایره درجاتی است که حوزه کار دستگاه را نشان می دهد. اعدادی که کلیه سلکتور مقابل آن قرارداده می شود ممکن است کوچکتر یا بزرگتر از درجات قوس های مدرج باشند. حاصل تقسم را که ضزیب قرائت نامیده می شود در عدد متقابل به عقربه ضرب می نماییم، به این ترتیب مقدار کمیت به دست می آید. هنگام کار با دستگاه توجه به نکات زیر ضروری است.

1- برای اندازه گیری شدت جریان دستگاه را به طور سری و هنگام اندازه گیری اختلاف پتانسیل باید دستگاه را به طور موازی در مدار قرار داد.

2- هنگام اتدازه گیری مقاومت لازم است جریام برق را قطع کنید در غیر این صورت به دستگاه آسیب می رسد.

3- همیشه هنگام اندازه گیری کمیت ها کلید سلکتور را روی بیشترین درجه قرار دهید و در صورت لزوم به تدریج آن را کاهش دهید تا به دستگاه لطمه ای وارد نشود..

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید